Ismerj meg minket

Fiatalos pár vagyunk, 4 éve úgy hozta a sors, hogy lehetőségünk lett saját kertre. Először csak saját magunknak termesztettünk, de ahogy ez lenni szokottszomszédról ,barátról, majd ismerősről ismerősre terjedt el a hír.

Mindenkinek a régi ízek jutottak eszébe mikor meg kóstolták a zöldségeinket. Ezért a gyarapodó igények kielégítésére növeltük a területünket és egyben bővítettük a kínálatunkat. Fő profilunk a paradicsom maradt és törekedtünk arra, hogy minden évben valami különleges zöldséget is termesszünk.

Fontos a termékeink minősége ezért eddig is és továbbra is szelíd módszerrel termelünk! Kipróbáltuk a piacozást , de nem lett annyira személyes kontakt a vevőkkel amilyent mi elképzeltünk illetve nem szeretnénk rivalizálni az úgynevezett „nagybanis termelőkkel”.

Ezért gondoltuk, hogy inkább egyenesen a vevőkhöz vagy kisebb közöségekben, átadó pontokkal leszünk kapcsolatban. Így szerintünk ízletesebb és személyesebb lesz a kapcsolatunk. Aki legalább virtuálisan része szeretne lenni a termelésünknek a facebook oldalunkon követheti a folyamatokat.